Wat wij aanbieden

Bij Storkz verzorgen we de meest uiteenlopende ritten, ook buiten de regio Zuid-Holland. Naast reguliere taxiritten, VIP-vervoer of een privé chauffeur op uw eigen auto, bieden wij ook dagprogramma’s aan. Lees hier meer over onze voertuigen.

Op professionele en betrouwbare wijze brengen wij u veilig naar de plaats van bestemming. Denk hierbij aan: de luchthaven, het treinstation, een zakelijke afspraak/conferentie of bijvoorbeeld onverwacht naar Antwerpen. Er kan tevens voor worden gekozen om de chauffeursdienst met een bescherming of beveiligingsaspect te combineren.

Naast dat onze chauffeurs representatief en discreet zijn, beheersen zij zowel de Nederlandse als Engelse taal. Onze voertuigen kunt u zien als uw rijdend kantoor, u kunt uw werkzaamheden rustig voortzetten. Verder is er aan uw betaalgemak gedacht: u kunt op rekening betalen, via pinpas/creditcard of contant. Doordat wij de modernste ICT-oplossingen (bijv. online reserveringssysteem) inzetten, zijn wij in staat om u op een snelle en gemakkelijke manier te voorzien van een auto met chauffeur.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Lees meer Accepteren